Thursday, March 18, 2010

deqsu hwanja!!!!!!!


ding dong!ding dong!ding dong!
pening kepala sudah..........
banyak benda nk kena wat.......
banyak perkara nk kena fikir.....
banyak hati yg nk kena jaga.......
banyak jugak kne makan ati.....
sumenye banyak la........
apa dah jadi dgn saya ek skng ni????
adoi...rasa cam nk nangis je.....
everything with my own...
where the other????????
kadang2 rmai kawan pun xok jgk.....
sikit kawan pun xok jgk.....
xde kawan lagi la xok....
so...nk ape?????
jaga diri sendiri+sabar+doa byk2...
2je yg saya tau skng....
Alhamdulillah..
Allah still give me a chance to face everything...
thanks Allah...i will try my BEST!!!!!!!!
chayok2!!!!!



3 comments:

- eiNa - said...

1st, think positive..
2nd, jgn terlalu ambil port dgn apa org nak ckp.. apa org nak fikir.. tu hak masing2..
3rd, belajar utk berdiri dgn kaki sendiri.. mmg hidup sendiri tu susah, sunyi.. tp, try to accept the fact.. x semua org faham kita dan x semua org SUDI nak faham kita..
4th, buat apa saje yg kita rasa kita nak buat dan kita suka.. as long as, kita tak melanggar larangan Allah.. dan yg paling penting, jgn sesekali menyesal bila kita dah buat benda tu..
5th, if u can't get 'someone' to make you happy.. try to find 'something' which is can make u smile and smile and smile forever..

no matter what.. i'm always with u.. our families oso.. always remember that!!!

WiWie said...

yeah.. listen to your sister ye dik... i know she'll alwiz be there for u and your family too.. andai apa yg kita lakukan tuh diyakini betul, jgn pdg blkg.. jgn hiraukan sgt org sekeliling neh.. wat dek jer.. keyakinan tu penting.. ye, kwn tuh pun penting, tp kwn sebenar akan menyokong kita andai dia tau ape yg kita buat tuh xsalah dr segi agama dan undang2... kan? so, jgn give up ye.. and the most important thing, DIA selalu ada kan utk kita.. akk pun ada utk dila.. jgn sedih2. jgn nangis2.. ok.. cheer up babe! hehe :D tkcare dear dik.

deqsu said...

thanks a lot my luvly sis n sis wiwie..thanks coz always support me..i will try my best k...doakan dila ek...=)