Tuesday, February 17, 2015

Life Must Go on

BISMILLAHIRRAHMANIRRAHIM..IN THE NAME OF ALLAH, THE MOST GRACIOUS, THE MOST MERCIFUL.. ALHAMDULILLAH for giving me a chance to still live in this world.. Thanks ALLAH...

Alhamdulillah.. Alhamdulillah.. Alhamdulillah masih terus diberu ruang dan masa untk terus rukuk serta sujud kepadaNya Pencipta Agung. Selawat serta salam buat Junjungan Besar Nabi Muhammad SAW serta para sahabat baginda.

Alhamdulillah.. finally, i got a chance to typing here.. just miss my blog.. just miss to write here.. huhuhu. Dah sebulan lebih takde entry baru & dah sebulan lebih itu jugak la deqsu tak blog walking. Emm.. kenape? i'm searching for new environment actually, and done part of it. Alhamdulillah. I'm waiting for another part. ;(.. pray for me please.


Hoho..tetibe nak emo plak kan pagi2 ni. Apa2 yang jadi mesti ada sebab musababnya. So, be strong deqsu. Life must go on. Fighting!!! Ok, nk type panjang2 macam tak sempat je ni memandangkan dah nak start keje kan. Tunggu la nanti deqsu but business sendiri ke , jadi fulltime housewife ke baru boleh type panjang2 naa.. :). Ok, tetibe rasa nak g holiday je. Siapa nak belanja sila pm ok..heheheheh.. ok. annyeong.. :)

2 comments:

Umie Farhana said...

jangan sedih-sedih lagi yea my dear bff :)
yup life must go on..

Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas mendowload dn upload music, foto-foto, video dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)