Monday, August 17, 2009

August!!!!!!!

August come back!!!!!!!!!!!! emm... bznye la dr 1st ogos smpai la ke skng ni.... mcm2 perkara nk kne settle dgn assgnment yg xpernah putus, project, discussion, program & mcm2 lg la... huhuhu... mmg bulan ni bulan yg mencabar kesabaran sungguh... Alhamdulillah masih dikurniakan kesabaran yg boleh tahan dgn karenah manusia yg mcm2 dlm kehidupan ni.. klu x mst dah ramai la yg kne kutuk.. huhu.. (isk3.. nsb bek, klu x wt tmbh dosa je kn.. huhu).. actually sepanjang 2 mggu ni byk benda yg nk d citekn kt sni.. tp, xberkesempatan & idea2 pun semua dah lari.. huahua.. cme yg bestnye 7ogos ari2 g KPMG Penang.. wt spe2 yg xtau, KPMG ni sebuah audit & tax firm.. best pegi coz dpt tgk suasana keje & dpt tmbh knowledge lg psl accounting.. actually skng ni kt umah, 1week for midsem break.. emm, cm best je cti kn??? tp, sbnrnye xsgt la coz byk keje lg nk kne settle kn.. lgpun byk paper menanti pas cti ni.. huhuhu (...pening kapla den..).. nk msk kn pic 2 nnt2 la coz ni pun berkesempatan nk post coz sementara tgh cari journal.. huhu.. maybe next time bleh add story lg.. anyway, now i just feel happy n so peace.. alhamdulillah... why??? just me know what about it.. hehehe=)

2 comments:

M-A-S said...

rilex la..
kitorg pun sebuk gak..
just enjoy life to the fullest

Bp @ pengerindu.com said...

huhuhu// salam kenal ya. i selalu skodeng blog awak. kekadang susah nak baca post awak sebab ada rama2 besor kot.. uhhu ..

salam kenal
Mr.J @ pengeRindu.com