Tuesday, December 30, 2008

my days @ Amano

Actually xde ape sangat nak cite hari2 deqsu kt Amano..just, deqsu dapat experience yg banyak mengajar deqsu..bukan je pengalaman dalam wt kerja..tp, pengalaman cara hidup n macam2 lg la..thanks 2 kak aslina n my luvly sis, sis eina 4 the chance n experience..wlaupun cti ni beberapa hari je deqsu duk kt umah n rasa cam xpuas je cti ni..tp, sume 2 terbayar dengan pengalaman kerja n trip holidays dengan kak wie, kak ayit, kak iqa n team ehoza yg lain ( yg kenal jela..hehehe)..kt sni deqsu ada masukkn gambar kenangan deqsu kt Amano..pic time annual lunch n last day..kt eina sbk sme nk bergambar..tmbh2 ble nk bergambar dengan otomo (the cute2 boy of Japan=)..)..hehe..hope pengalaman 2 semua dapat di bawa smpai keje t..insyaAllah..n sempena thn baru Islam ( 1430H) n thn baru (2009)..deqsu dah tanam semangat baru untuk lebih berjaya dlm pelajaran n dalam menangani masalah2 yg ada d sekeliling..deqsu nk minta maaf klu ada salah n silap sepanjang thn ni..doakan deqsu berjaya k..hehe..opps, lpe plak..congrate to my luvly friends coz dah berpunya skang ni ek..huahua..kte sorg la ni still single..huhu..xpe2..bg peluang kt yg lebih tua dulu..hehe..daa……

1 comment:

cKin0 said...

wah...amano ni syarikat ape?