Thursday, December 23, 2010

~full of stress~

BISMILLAHIRRAHMANIRRAHIM..IN THE NAME OF ALLAH, THE MOST GRACIOUS, THE MOST MERCIFUL.. ALHAMDULILLAH for giving me a chance to still life in this world.. Thanks ALLAH...

Alhamdulillah.. finally, dapat nak update blog dengan keadaan yg agak tenang since dalam 3 ari yg lepas diri ini dalam keadaan tegang.... huhuhu.. bukan mengeluh @ apa.. just terkejut je dengan budaya kerja kat sini..

opps.. lupa plak nak inform, actually deqsu dah pun start praktikal kt AFTAAS (audit firm) , Shah Alam since 20Dec yg lepas. Ingatkan dari ari2 nak update blog psl ni. Tp, since ari 1st lagi dah kena travel n blk lewat. so, no more on9 la melainkan fb kt phone je meluah segala yg xtertanggung.. (huhu..ayat cm kena dera je kn????) tapi kena dera ke???
.
.
.
korg rasa deqsu kena dera ke???
.
.
.
di buli??????
.
.
.
emm.. no comment la sume2 ni. cuma pelik sikit la coz kt sni deqsu terasing dengan student practical yg lain. ... huhu... sedih je kn... Ingatkan bila mintak praktikal skali dengan awe dapat la nak pegi n balik keje sama.. tp, setakat ni xpernah lagi since deqsu kne separate dgn diorg.. ni pun dah 2 ari blk lewat malam.. penatTTTTTTT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
.
.
.
lagi 1 yg xbestnye dapat senior yg nak ajar, tp cm xnak ajar.. sume nak rushing je. cmne la nak faham n wt kn.. pas2 ble tnye byk kali kne marah plak.. klu deqsu dah kt sni smggu dua bleh trima la kot. tp, ari first lagi dh kne cm2.. nak cakap apa lg kn...
.
.
.
ha....lagi 1, psl time solat n makan... sgt la xmenentu.. sepanjang 3 arini je xpenah lagi kot lunch. 2 bleh trima lg la kn.. tp, psl solat 2 consider la skit kn xkn nk tggu abis waktu bru nak smyg. ingt lg 2nd day ari2, pkul 4.20 bru nk solat zuhur.. deqsu pnye la menangis time solat 2 coz rse bersalah sgt. nak pegi sendiri kne ada pas..(since prac stud xde la pas).. so, xleh sesuka ati nk kuar dr tmpt audit 2.. terpaksa la tggu senior 2 jgk... ish..geram je...
.
.
.
huhuhuhu...lepas segala geram dah.....cme kesian kt unni la yg kne amik tgh mlm, pas2 rsau psl deqsu yg xmkn ni (dah la ade gastrik+migrain, ditmbh plak tgh dmm)...
cian kt awe n unni yg kena tolong ironkn bju(thanks a lot)
pas2, tdo plak xmenentu kan... lagi la...
.
.
.
ni pun xtau ble nak baik......emmmm...........
hopefully, start next week dh bleh join dgn stud prac yg len la...huhu
tolong doakn sama2 ye...
.
.
.
~REALLY MISS MY LUVLY FRENS @ UUM & OUR CAMPUS LIFE~






3 comments:

faDiLah Hani bAhTiHar said...

saba ye dila! rindu jgak..jom balik uum..hu3x~

deqsu said...

hehe....jom2....xpe kte wt gthering kt sni...hehe=p

norazira arrffin said...

Nie branch shah alam ye? Bkn wangsamaju, area rampai niaga?